headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vakantie Tanzania

 

Op zoek naar een mooie vakantie Tanzania?

Vakantie Tanzania aan het plannen? We helpen je graag op weg! De enthousiaste en ervaren reisspecialisten van OutSight helpen je graag helpen bij het samenstellen van je vakantie Tanzania! Een vakantie Tanzania maak je bij ons zelf. Je bouwt je eigen rondreis die bestaat uit bouwstenen (losse reisblokken) waarmee je zelf je eigen vakantie kunt samenstellen. Maak een privé-safari langs De hoogtepunten van Noord-Tanzania, of een Fly-in safari naar het uitgestrekte en ontoegankelijke wildpark Selous Game Reserve. Sluit je vakantie af aan een van de mooie stranden in het zuidoosten van Zanzibar!

 

Vakantie Tanzania

 

Tanzania is de ultieme safari bestemming en zal daarom zeker een diepe indruk op je maken! Bepaal je graag zelf wanneer en met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Kijk dan eens rustig naar onze Tanzania bouwstenen en Tanzania rondreizen en laat je inspireren door ons reisaanbod! Toch behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Tijdens het jaar staan we op verschillende Vakantiebeurzen, waar we klaar staan om al je vragen te beantwoorden, en ook vaak landenpresentaties geven!

.
OutSight is in 1999 als een van de eerste touroperators begonnen met het verkopen van bouwstenen (individuele reizen) uitsluitend via internet. OutSight is aangesloten bij SGR en ANVR, bestaat al bijna 20 jaar. En goed nieuws: je hoeft dus niet bij ons langs te komen, je kunt je reis boeken vanuit je eigen luie stoel! Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van reisspecialisten, echte fervente reizigers. We spreken graag over onze  eigen reiservaring en we weten daarom de beste routes en leuke plekjes in Tanzania. Als een echte Tanzania-specialist hebben we Tanzania natuurlijk zelf bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie.
.

Vakantie Tanzania

 

OutSight voor je vakantie naar Tanzania!

Je kunt met onze Tanzania bouwstenen je eigen Tanzania vakantie helemaal naar wens samenstellen. Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Tanzania vakantie, helemaal naar wens!

 

Teveel keuze? Bekijk dan de individuele Tanzania rondreizen; samengesteld op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je hier een dag langer of daar een dag korter, de reis andersom, misschien meer strand of een combinatie met Kenia? Geen probleem! We kunnen de rondreizen altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!
.

Vakantie Tanzania

 

Waarom OutSight?

Anders dan bij veel anderen zijn onze reizen individueel en op maat, dus:

√ geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
√  lang of kort op reis? kamperen of slapen in luxe lodges? Alles kan!

√ met of zonder vlucht, geen probleem als je liever zelf je vlucht regelt.
√ verschillende vormen van vervoer: auto met chauffeur, binnenlandse vlucht en/of combinaties; geen probleem!

 

Interesse?

Bekijk onze Tanzania bouwstenen en Tanzania rondreizen, stuur ons je vragen of vakantieplannen per mail of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656.

We helpen je graag op weg naar Tanzania!

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider