headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreis Tanzania:
Maak een ultieme safari & reis naar het specerijenstrand van Tanzania!

 
In Tanzania kun je genieten op de veranda van je lodge, terwijl je ziet hoe de dieren komen drinken, hou je camera maar klaar! Ontdek de unieke natuur en de immense kuddes in de Ngorongoro krater. Tanzania grenst aan de Indische Oceaan, we raden een strandverblijf op het heerlijke eiland Zanzibar aan als afsluiting van je reis!
 

5 rondreizen

Tanzania Rondreis1 kampeersafari

Tanzania rondreis 1: Lodgesafari en Zanzibar

15 dagen

vanaf € 2559,- p.p.

Een lodgesafari langs de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro krater en je bepaalt zelf of je naar Tarangire of naar Lake Manyara gaat. Je eindigt op Zanzibar aan een heerlijk strand met een azuurblauwe zee!

lees verder »
Tanzania Kenia lodgesafari

Tanzania rondreis 2: Comfortabele lodgesafari & Zanzibar

15 dagen

vanaf € 3050,- p.p.

Een prachtige lodgesafari langs de vier belangrijkste wildparken van het noorden: Tarangire, de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro Krater en Lake Manyara. Je sluit de reis af op tropisch Zanzibar met verblijf in sfeervolle, comfortabele hotels.

lees verder »
Tanzania rondreis Selous

Tanzania rondreis 3: Selous & Zanzibar ‘The Beast & The Beach’

12 dagen

vanaf € 2929,- p.p.

Een avontuurlijke fly-in safari naar Selous Wilderness Camp in het zuiden van Tanzania met aansluitend een verblijf op tropisch Zanzibar met overnachtingen in sfeervolle, zeer comfortabele hotels en vooral een prachtige onderwaterwereld.

lees verder »
Tanzania: rondreis, Serengeti

Kenia & Tanzania rondreis 1: op zoek naar de Big Five!

20 dagen

vanaf € 4049,- p.p.

Rondreis van bijna 3 weken langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania, inclusief een 6-daagse privé-kampeersafari door Kenia, dan naar Arusha in Tanzania voor een 5-daagse privé-kampeersafari en ter afsluiting een verblijf van 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Kenia Tanzania rondreis

Kenia & Tanzania rondreis 2: dwars door de Serengeti naar Tanzania

19 dagen

vanaf € 4725,- p.p.

Bij deze prachtige rondreis langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania overnacht je in comfortabele lodges en steek je direct van de Masai Mara in Kenia over naar de Serengeti in Tanzania. Hierna verblijf je nog 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider