headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Tanzania:
Maak een ultieme safari & reis naar het specerijenstrand van Tanzania!

Hier vind je onze individuele rondreizen in Tanzania! In Tanzania kun je genieten op de veranda van je lodge, terwijl je ziet hoe de dieren komen drinken, hou je camera maar klaar! Ontdek de unieke natuur en de immense kuddes in de Ngorongoro krater. Tanzania grenst aan de Indische Oceaan, we raden een strandverblijf op het heerlijke eiland Zanzibar aan als afsluiting van je reis!

 

5 rondreizen

Tanzania Rondreis1 kampeersafari

Noord Tanzania Safari & Zanzibar

15 dagen

vanaf € 2615,- p.p.

Deze Noord Tanzania Safari & Zanzibar reis voert langs de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro krater en je bepaalt zelf of je naar Tarangire of naar Lake Manyara gaat. Je eindigt op Zanzibar aan een heerlijk strand met een azuurblauwe zee!

lees verder »
Tanzania Kenia lodgesafari

Lodge Safari & Zanzibar

15 dagen

vanaf € 3229,- p.p.

Een prachtige lodgesafari langs de vier belangrijkste wildparken van het noorden: Tarangire, de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro Krater en Lake Manyara. Je sluit de reis af op tropisch Zanzibar met verblijf in sfeervolle, comfortabele hotels.

lees verder »
Tanzania rondreis Selous

Selous Safari & Zanzibar

12 dagen

vanaf € 3149,- p.p.

Een avontuurlijke fly-in safari naar Selous Wilderness Camp in het zuiden van Tanzania met aansluitend een verblijf op tropisch Zanzibar met overnachtingen in sfeervolle, zeer comfortabele hotels en vooral een prachtige onderwaterwereld.

lees verder »
Tanzania: rondreis, Serengeti

Kampeersafari Kenia & Tanzania

20 dagen

vanaf € 4169,- p.p.

Kampeersafari van bijna 3 weken langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania, inclusief een 6-daagse privé-kampeersafari door Kenia, dan naar Arusha in Tanzania voor een 5-daagse privé-kampeersafari en ter afsluiting een verblijf van 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Kenia Tanzania rondreis

Kenia & Tanzania: volg de Grote Migratie

19 dagen

vanaf € 5089,- p.p.

Bij deze prachtige rondreis langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania overnacht je in comfortabele lodges en steek je direct van de Masai Mara in Kenia over naar de Serengeti in Tanzania. Hierna verblijf je nog 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider