headlinenieuwtestdef
home

Met OutSight naar Tanzania

calamiteitenfonds

Individuele rondreizen Tanzania

Hier vind je de OutSight individuele Tanzania rondreizen; samengesteld op basis van onze eigen jarenlange (reis-)ervaring, voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je hier een dag langer of daar een dag korter, misschien meer safari, of juist meer strand, of een reis andersom? We kunnen de rondreizen natuurlijk helemaal naar wens voor je aanpassen! Geen probleem, we helpen je graag op weg! Wil je toch liever zelf puzzelen? Gebruik de rondreizen dan als inspiratie en stel met onze Tanzania bouwstenen zelf je rondreis samen!

 

6 rondreizen

rondreis Tanzania inclusief vlucht

SPECIAL Tanzania: rondreis incl. KLM-retourvlucht

15 dagen

vanaf € 3415,- p.p.

Deze SUPERSPECIAL is een complete rondreis Tanzania, een VOORBEELDREIS voor een 2-weekse rondreis Tanzania inclusief retourvlucht, 5-daagse prive-safari en een heerlijk strandverblijf op Zanzibar!

lees verder »
Tanzania Rondreis1 kampeersafari

Tanzania rondreis 1: Lodgesafari en Zanzibar

15 dagen

vanaf € 2389,- p.p.

Een lodgesafari langs de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro krater en je bepaalt zelf of je naar Tarangire of naar Lake Manyara gaat. Je eindigt op Zanzibar aan een heerlijk strand met een azuurblauwe zee!

lees verder »
Tanzania rondreis lodgesafari

Tanzania rondreis 2: Comfortabele lodgesafari & Zanzibar

15 dagen

vanaf € 2881,- p.p.

Een prachtige lodgesafari langs de vier belangrijkste wildparken van het noorden: Tarangire, de vlaktes van de Serengeti, de Ngorongoro Krater en Lake Manyara. Je sluit de reis af op tropisch Zanzibar met verblijf in sfeervolle, comfortabele hotels.

lees verder »
Tanzania rondreis Selous

Tanzania rondreis 3: Selous & Zanzibar ‘The Beast & The Beach’

12 dagen

vanaf € 2518,- p.p.

Een avontuurlijke fly-in safari naar Selous Wilderness Camp in het zuiden van Tanzania met aansluitend een verblijf op tropisch Zanzibar met overnachtingen in sfeervolle, zeer comfortabele hotels en vooral een prachtige onderwaterwereld.

lees verder »
Tanzania: rondreis, Serengeti

Kenia & Tanzania rondreis 1: op zoek naar de Big Five!

20 dagen

vanaf € 3850,- p.p.

Rondreis van bijna 3 weken langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania, inclusief een 6-daagse privé-kampeersafari door Kenia, dan naar Arusha in Tanzania voor een 5-daagse privé-kampeersafari en ter afsluiting een verblijf van 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Kenia Tanzania rondreis, Serengeti

Kenia & Tanzania rondreis 2: dwars door de Serengeti naar Tanzania

19 dagen

vanaf € 4497,- p.p.

Bij deze prachtige rondreis langs de hoogtepunten van Kenia & Tanzania overnacht je in comfortabele lodges en steek je direct van de Masai Mara in Kenia over naar de Serengeti in Tanzania. Hierna verblijf je nog 6 dagen op het sfeervolle eiland Zanzibar!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 13 bouwstenen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656