headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Tanzania combineren met Kenia

Kenia is een prachtig land, je kunt hier de allermooiste safari’s maken en het is daarom een interessante combinatie met Tanzania! Maak bijvoorbeeld eerst een safari in Kenia en daarna door naar Tanzania, dan zie je alles, een fantastische een combinatiereis langs de hoogtepunten van Kenia én Tanzania! Met een KLM-ticket kun je prima Tanzania combineren met Kenia, KLM vliegt naar beide bestemmingen. Op verzoek kunnen we ook een Easy Landing in Nairobi, een kortere safari en/of een strandverlening in Mombassa voor je regelen, we maken je rondreis graag helemaal naar wens!

 

Tanzania combineren met Kenia

Begin bijvoorbeeld met een safari in Kenia. Deze safari neemt je mee op reis langs de hoogtepunten van de wildparken in Kenia, je kunt deze safari eindigen aan de grens, waar we een aansluitende transfer in Tanzania voor je regelen!

 

Bekijk hier onze safari De Hoogtepunten van Kenia

 

.

.

Tanzania combineren met Kenia

Als je álle hoogtepunten van Kenia en Tanzania wilt zien, kun je onze combinatierondreis door Kenia en Tanzania maken. Je maakt een privé-kampeersafari in Kenia, een privé-kampeersafari in Tanzania en je verblijft op het heerlijke eiland Zanzibar!

 

Lees meer over onze Kenia & Tanzania rondreis: op zoek naar de Big Five!

 

.

Tanzania combineren met Kenia

Of kies voor deze reis door Kenia en Tanzania. Je maakt in beide landen een comfortabele lodgesafari, en halverwege reis je direct van de Masai Mara in Kenia naar de Serengeti in Tanzania! Tenslotte vlieg je naar Zanzibar, waar je in sfeervol Stone Town en aan een prachtig strand verblijft!

Lees meer over onze Kenia & Tanzania rondreis: dwars door de Serengeti naar Tanzania

 

 

 

Reisvoorstel aanvragen
close slider