headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

De reis was onvergetelijk mooi en perfect geregeld.


De reis was onvergetelijk mooi en perfect geregeld.

Nog wel een speciale opmerking over David, onze gids/chauffeur van de safari. David heeft een hele grote bijdrage gehad in het slagen van de safari. Hij is een verantwoordelijke en erg goede chauffeur, een innemend persoon vol met grappen en humor, voelde precies aan wat we wilden en wilden zien en we hebben ons geen moment verveeld of ons opgelaten gevoeld tijdens de 7 dagen safari met David. We hebben de safari niet met z’n vieren en een gids beleefd, maar met z’n vijven.

— Peter, Dronten - Tanzania

Alles was uitstekend georganiseerd, er werd heel goed meegedacht en een prima afwisseling tussen safari en strand.


De reis is uitstekend verlopen! Alles was uitstekend georganiseerd, de procedure is prima verlopen, er werd heel goed meegedacht en een prima afwisseling tussen safari en strand. Dankjewel voor de organisatie!

— Roelof & familie, Vries - Tanzania

Wij hebben een prachtige reis gemaakt. We zaten precies op het goede moment in de Masai Mara en hebben veel meegekregen van de Grote Trek. Geweldig!

 

Wij hebben een prachtige reis gemaakt en ontzettend veel foto’s gemaakt (2500). We zaten precies op het goede moment in de Masai Mara en hebben veel meegekregen van de Grote Trek. Geweldig! Ter plaatse liep alles gesmeerd en zelfs bij de grensovergang stond onze chauffeur/gids van Tanzania al op ons te wachten. Onvoorstelbaar, we hebben het wel eens anders meegemaakt.

— Martine - Kenia & Tanzania

Wij hebben echt een hele bijzondere en geweldige reis gehad. Alles was supergoed geregeld zodat we optimaal hebben kunnen genieten.

 

Wij hebben echt een hele bijzondere en geweldige reis gehad.
Er werd vooraf goed met ons meegedacht over het programma van onze reis naar Kenia en Tanzania. We hebben hierdoor een onvergetelijk mooie reis gehad.

 

Zowel de safari-chauffeur in Tanzania als die in Kenia hadden een zeer grote kennis en een prima rijstijl. Beide waren heel vriendelijk en probeerden voor ons het beste uit de vakantie te halen. Kunnen jullie de lokale agenten en chauffeurs een groot compliment maken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben?

 

Alles was supergoed geregeld zodat we optimaal hebben kunnen genieten, waarvoor bedankt.

— Koen en Alinda - Kenia & Tanzania

Onze gids en kok hebben er voor gezorgd dat we een fantastische safari hebben gehad door hun flexibele houding/inzet, deskundigheid en hun humor!


We hebben ontzettend genoten van onze mooie reis naar Tanzania/Zanzibar en kijken er zeker met heel veel plezier op terug.

 

Bedankt voor de goede organisatie.

 

Ook willen we zeker de complimenten uitspreken richting Karibu Safari. Alles was in de puntjes geregeld met een duidelijke communicatie. Ook onze gids Amini en kok Ali hebben er voor gezorgd dat we een fantastische safari hebben gehad. Hun flexibele houding/inzet en deskundigheid (maar ook hun humor) hebben de puntjes op de i gezet en er iets speciaals van gemaakt. Dit kan soms wel eens anders zijn met gidsen die alleen maar hun werk doen en niet meer.

— Caroline & reisgenoten, Dongen - Tanzania

Reisvoorstel aanvragen
close slider