headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Tanzania excursies:

Maak een ultieme safari & reis naar het specerijenstrand van Tanzania!

Hier vind je onze Tanzania excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis.  Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn.  Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van alle excursies in Tanzania:

 


10 excursies

Tanzania- koffietour Moivaro

Arusha: koffietour bij de Moivaro Lodge

€ 25,- p.p.

Tijdens je verblijf in de Moivaro Lodge kunnen we je deze interessante excursie aanbieden. Je maakt eerst kennis met de Engelssprekende, lokale gids. De gids neemt je mee op een wandeling over de koffieplantage van de lodge.

lees verder »
Tanzania - wandeling Kilimanjaro

Arusha: wandeling over de flanken van de Kilimanjaro

€ 365,- p.p.

Je loopt deze dag over de flanken van de Kilimanjaro naar de eerste hut van de Kilimanjaro Trek (Mandera Hut), een mooie wandeling door het tropische regenwoud aan de voet van de Kilimanjaro. Dit gebied is echt prachtig groen, met fantastische bomen en planten.

lees verder »
Tanzania- kanosafari in Arusha

Arusha: kanotrip in Arusha National Park

€ 345,- p.p.

Tijdens deze excursie verken je het Arusha National Park vanuit een kano! Geniet van een prachtige kanotocht van ongeveer 2 uur langs de randen van het Momella Lake.

lees verder »
Tanzania excursie, Arusha National Park

Arusha: wandelsafari Arusha National Park

€ 215,- p.p.

Tijdens deze excursie maak je een wandelsafari onder begeleiding van een ranger door Arusha National Park. Dit kleine park van ca. 140 km2 is zeer gevarieerd: je vindt er regenwoud, acaciabos, een kleine krater en verschillende kratermeren.

lees verder »
anzania- excursie koffieplantage van Uru

Arusha: naar de koffieplantage van Uru bij Moshi

€ 199,- p.p.

De koffieplantage ligt in Uru, een klein dorpje net boven Moshi. Na aankomst op de koffieplantage word je vriendelijk ontvangen door de Engelssprekende, lokale gids van de koffiecoöperatie.

lees verder »
Tanzania - Ngorongoro kraterrand wandeling

Ngorongoro: kraterrand wandeling

€ 40,- p.p.

Een korte kennismaking met de Afrikaanse Bush, heerlijk als je een paar dagen in de auto hebt gezeten en zin hebt om de benen te strekken tijdens een leerzame wandeling met gids. Er is kans dat je zebra’s ziet, maar de nadruk ligt op de vele unieke planten & bomen tijdens deze wandeling:

lees verder »
Tanzania - excursie Masai Village

Ngorongoro: bezoek aan Masai Village

€ 25,- p.p.

Indien je tijdens je safari in Ngorongoro en/of de Serengeti overnacht, is het mogelijk om deze excursie erbij te boeken! Je maakt onder begeleiding van een lokale Masaï gids een wandeling van ongeveer een uur door een Masaï dorpje.

lees verder »
Tanzania- fietstocht Lake Manyara

Lake Manyara: fietstocht

€ 55,- p.p.

Als je tijdens je safari in Lake Manyara overnacht, kunnen we je deze sportieve excursie aanbieden! Je maakt een fietstocht van ongeveer 3 uur naar het dorpje Mto Wa Mbu onder begeleiding van een ervaren, Engelssprekende fietsgids. Een geweldige manier om kennis te maken met de lokale cultuur vanaf een fiets!

lees verder »
Tanzania-excursie Mto wa Mbu

Lake Manyara: bezoek aan Mto wa Mbu

€ 39,- p.p.

Als je tijdens je safari in Lake Manyara verblijft, kun je tijdens deze excursie kennismaken met het dorpje Mto Wa Mbu, onder begeleiding van een ervaren, Engelssprekende gids die zelf opgroeide in het dorp.

lees verder »
Tanzania - Serengeti ballonvaart

Serengeti: ballonvaart

€ 649,- p.p.

Heel vroeg in de ochtend  word je opgehaald  en kom je aan bij het verzamelpunt, waar je kennismaakt met de piloot en kunt zien hoe de ballon wordt klaargemaakt. Als iedereen aanwezig is, volgen de veiligheidsinstructies en een uitleg over het opstijgen en landen.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider