headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Slenteren in sfeervol Stone Town op Zanzibar

Stone Town, Zanzibar

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Tanzania- Zanzibar, Stone Town-Swahili House

Als je toch naar Zanzibar gaat voor een strandverblijf, raden we je aan om eerst ook 2 nachten te verblijven in het bijzonder sfeervolle stadje Stone Town, de gezellige hoofdstad van  Zanzibar. Stone Town is een chaotische en gezellige wirwar van smalle straten, moskeeën, (souvenir-)winkels, bazaars en witgeschilderde Arabische huizen met prachtig gebeeldhouwde deuren. Omdat deze oude stad aan drie kanten wordt omringd door de zee, hangt overal de aparte sfeer van een havenstad.


Dag 1: aankomst, overnachting in Stone Town
Dag 2: vrije dag Stone Town
Dag 3: einde bouwsteen, begin van de rest van je reis

Prijs vanaf € 155,- p.p. in Swahili House
Prijs vanaf € 199,- p.p. in Tembo House

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: vervoer, overige maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.


Periode:
gehele jaar, voor Kerst- & Oudejaarsavond geldt een toeslag van € 34,- p.p.p.n.

 

Reiscode: TZM010

 

Vervoer: deze bouwsteen is nog exclusief het vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om in Stone Town aan te komen! Stone Town is de aanlegplaats van de ferry vanuit Dar Es Salaam. Vlakbij Stone Town bevindt zich ook het (internationale) vliegveld.

 

Als je bij ons een KLM ticket hebt geboekt, is de doorvlucht van Arusha naar Zanzibar meestal bij de prijs inbegrepen. En in andere gevallen kunnen we natuurlijk altijd een binnenlandse vlucht voor je regelen!

Tijdens deze bouwsteen verblijf je 2 nachten in Stone Town. Je kunt kiezen uit twee mooie hotels:

 

Tanzania- Zanzibar, Stone Town-Swahili HouseThe Swahili House is een comfortabel hotel, middenin het oude centrum van Stone Town. Bovenop het hotel is een dakterras met restaurant, ligbedden en zitjes.

 

Het Tembo House is een zeer sfeervol hotel gevestigd in een oud pand, middenin het oude centrum van Stone Town, met een unieke ligging aan zee. Dit hotel heeft een zwembad, en een restaurant aan zee!

 

 

Lees hier meer over onze hotels in Stone Town, en eventueel de informatie over de strandhotels op Zanzibar!

Dag 1: aankomst, overnachting in Stone Town
Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag nog rondwandelen door het gezellige centrum en op zoek gaan naar een visrestaurantje voor vanavond.

 

Dag 2: vrije dag Stone Town
Het oude Stone Town is een prachtige plaats om te wandelen en in te verdwalen. Je zult je hier vandaag niet vervelen. Bij het hotel kun je verschillende excursies boeken zoals een stadstour, spicetour, bezoek aan Prison Island, snorkelen en duiken. Stone Town heeft een grote diversiteit aan restaurantjes waaronder het beroemde Mercury, vernoemd naar Freddy Mercury die op Zanzibar is geboren. Hier kun je bij kaarslicht heerlijke cocktails drinken en lekkere verse vis eten. Ook is er in Stone Town iedere avond een vismarkt. Alle lokale vissers komen hier samen met  hun vangst van die dag (o.a. krab, kreeft en grote garnalen) en grillen dit ter plekke om te verkopen.


Dag 3: begin van de rest van je reis

Na het ontbijt kan de verdere reis over Zanzibar beginnen! De meeste reiziger vertrekken vandaag naar een van de heerlijke stranden op Zanzibar. Je kunt kiezen uit één (of misschien wel twee verschillende) van onze accommodaties aan de stranden van Zanzibar. We houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider